Lievestuoreella

Fysioterapian palvelut

_7803099

Monipuoliset menetelmät

Fysioterapian menetelmiä: fysikaalinen hoito, sähkökipuhoidot TENS ja PENS, terapeuttinen harjoittelu ja siihen liittyvä ohjaus sekä neuvonta, kinesioteippaus, sekä fysioterapiaan liittyvä hieronta.

​Manuaalisen terapian menetelmiä: nivelten mobilisointi ja stabilointi, fascia l-lihaskalvokäsittely, neuraalikudosmobilisaatio.

Klassinen hieronta:

​rentoutus ja kivun lievitys.

_7803098

Manuaalinen terapia


Nikama- ja nivelkäsittelyt, pehmytkudoskäsittelyä mm. fasciatekniikoilla. Neuraalikudosmobilisaatio ääreishermoperäisissä oireiluissa.

Terapeuttinen harjoittelu, usein yhdistettynä manuaalisen terapian menetelmiin,tavoitteena palauttaa ja ylläpitää esim. nivelliikkuvuutta ja parantaa ja turvata normaaliin toimintaan pääsyä.

TENS- ja PENS -hoitomenetelmät

PENS-hoitomenetelmät soveltuu akuutin ja/tai kroonisen kivun hoitoon. Tyypillisiä vaivoja ovat esimerkiksi migreeni, niska-hartiaseutu- ja päänsärkyoireisto, selän ja nivelten kiputilat.

TENS-hoitomenetelmät on osoitettu tehoavan parhaiten nivelrikon, erityisesti polvinivelrikon, kuukautiskipujen, leikkauksen jälkeisen kivun, sepelvaltimotautiin liittyvän kivun, pitkäaikaisen hermoperäisen kivun ja nivelreumaan liittyvän kivun hoidossa.

Yhteystiedot

Liepeentie 4
41400 Lievestuore
puh. 044 967 9585
email: asko.lappalainen2@gmail.com

Aukioloajat

Ma – To   sopimuksen mukaan
Pe              suljettu